Grillifilms muuttuu

Moi,
Pientä updeittiä täältä Punavuoresta!

Grillin toiminta laajenee.
Olemme miettineet kuinka voisimme hyödyntää yhteistä taustaamme Moskito Televisionin ja Youtube-verkosto Splayn Onen kanssa. Luomme malleja, joilla mainostajille voi taata isommat kohdeyleisöt. Se voi tapahtua branded content-, ohjelmayhteistyö- vaikuttajamarkkinointi- tai missä tahansa mallissa, joka yhdessä kehitetään. Moskitolla on erinomainen draama- ja realityosaaminen. Splaylla taas kymmeniä tubettajia, joilla on yhteensä kymmeniä miljoonia seuraajia kuukausittain. Ja me Grillissä ymmärretään jotakin mainosten tuottamisesta.

Tuottajakaartimme vahvistuu kahdella. Tuottamisen painopiste liikahtaa totutusta Grillin vakaan laadukkaasta piirun verran luovempaan. Jos kolmen tuottajan yhteistyöllä ei löydy jokaiselle projektille luovaa ja parasta mahdollista lopputulosta, niin jo on kumma.

Tuottajista: Katja Jokinen aloitti meillä marraskuun alussa. Katja oli freenä vajaan vuoden Kennel Helsingin jälkeen. Viimeksi Katja tuotti Miikka Lommin ohjaaman Alman Cowboy-videon.
Katjan lisäksi Petteri Lehtinen aloitti tänään Grillissä. Petterin osaltahan on kyse ns. comebackista, joka ei voisi olla hienompi juttu! Petteri on tuottanut viime vuodet Valve Mediassa, esimerkiksi C Moren (Voitto Grand Prix) ja Abloyn (Epica pronssi) spotit.
Mika Pajunen taas siirtyi freelanceriksi marraskuun alusta. Yhteistyö jatkuu Mikan tarjoamien Viron tuotantopalveluiden osalta.

Ohjaajarosterimme on myös kasvanut, sillä vakkariohjaajiemme Olli Röngän, Mikko Lehtisen ja Iris Olsson lisäksi meillä ohjaa nykyään myös Jäppi. Jäppi Savolainen ja Iris ovat kumpikin kokeneita myös tv-puolella. Iris on juuri viimeistelemässä Suomen ensimmäistä IGTV-sarjaa YLElle.

Ohjaajaporukkaan tulee vielä muutama muukin hyvä tyyppi, joista enemmän pikapuolin. Katjan ja Petterin verkostojen ansiosta tullaan ehdottamaan rohkeasti myös freelancereita. Katjan verkoistoihin kuuluu mm kaikki Suomen naisohjaajat.

Soitellaan!
Katja 050 5703173 katja@grillifilms.fi
Petteri 050 559 8661 petteri@grillifilms.fi
Hanna 040 0314418 hanna@grillifilms.fi

Grillifilms muuttuu

Kuvassa vasemmalta oikealle: Hanna Tuovio, Katja Jokinen ja Petteri Lehtinen Grillifilms, Stina Varsikko Splay One, Riina Kullas Moskito Television. Kuvaaja: Pekka Mustonen.

 

Moskito Television tuottaa Suomen katsotuimpia tv-ohjelmia, kuten Tähdet, tähdet, Enbuske, Veitola, Salminen, Yökylässä Maria Veitola, Ratamo, Kaappaus keittiössä ja Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! Moskito Sport vastaa muun muassa kaikesta SM-liigan sisällöntuotannosta Telialle.
Splay One Tubekanavia verkostossa: 60. Katselukertoja Suomessa kuukaudessa keskimäärin 50 miljoonaa. Isoimmat tähdet: mm Mmiisas, Roni Back, HPC, Jaakko Parkkali, Janni Hussi, MiskaMH, Eeddspeaks, Vinkare, Soikkuu.

Author Posted by: Hanna Tuovio, Vastaava Tuottaja